Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Goedkoop BTW-tarief bedreigt textielgroothandel

Datum nieuwsfeit: 15-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
TEXTIELGROOTHANDEL BEDREIGD

Datum: 13 september 1999

Tekst:

Staatssecretaris Vermeend (Financiën) wil het 6% BTW tarief toepassen op een zestal arbeidsintensieve soorten dienstverlening. Het betreft de schoenmakers, kledingreparateurs, glazenwassers, kappers, fietsenmakers en schoonmakers.

De brancheorganisaties in de textielverzorging, te denken valt aan bedrijven die textiel, waaronder kleding en bedlinnen, alsmede aanverwante goederen, verhuren aan instellingen in de gezondheidszorg en horeca, dringen bij Staatssecretaris Vermeend aan hun branche aan het experiment te laten deelnemen.

Waar ketenconcurrentie in de zes genoemde branches niet of nauwelijks een rol speelt is dat wel degelijk het geval in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie