Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MindShare '99 Telematica Instituut

Datum nieuwsfeit: 16-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Graag nodigen wij u uit voor MindShare '99, een besloten evenement voor leden van het consortium van het Telematica Instituut. Daarnaast willen we ook de pers de gelegenheid geven om een kijkje in de keuken te nemen van het Telematica Instituut.

Visionaire lezingen, forumdiscussies en multimedia-demonstraties tonen u resultaten van het eerste jaar als technologische topinstituut en geven een beeld van wat onze samenleving nog allemaal te wachten staat op ICT-gebied. Het Telematica Instituut vertaalt fundamentele telematica-kennis concreet naar marktgerichte toepassingen als elektronisch zakendoen, elektronisch samenwerken en elektronische kennisontsluiting. U bent van harte welkom op 16 september 1999 bij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie