Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Activiteiten B&W Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 16-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

En verder...


* opent burgemeester mr. Ivo Opstelten donderdag 16 september om 13.30 uur café Brasserie Op Stelten aan de Coolsingel 63a. Eigenaar van Op Stelten is de heer Leo van Heusden, zoon van de heer H. van Heusden, die 25 jaar lang kamerbewaarder op het Stadhuis is geweest.


* opent burgemeester mr. Ivo Opstelten vrijdag 17 september om 16.00 uur het parkeermagazijn van het Rotterdam Car Center Europoort aan de Britanniëhaven (havennr. 5218). Havenwethouder Hans Simons heeft op 17 maart j.l. de eerste paal geslagen.


* neemt burgemeester mr. Ivo Opstelten zaterdag 18 september om 11.00 uur aan de burg. Baumannlaan in Overschie het defilé af van de Marinierskapel, dat de start is van een allegorische optocht in het kader van de manifestatie 'Bruisend 2000' van de Stichting Wijktentoonstellingen Overschie.


* wonen drie wethouders de afsluiting van de Goeie Morgenactiedagen op zaterdag 18 september bij. In alle deelgemeenten worden in september en oktober grootschalige bewonersacties gehouden in het kader van Goeie Morgen. De afsluiting vindt plaats tussen 15.45 uur en 17.00 uur. Wethouder Herman Meijer is aanwezig in Kralingen-Crooswijk, wethouder Hans Simons in Hillegersberg-Schiebroek en wethouder Sjaak van der Tak in Pernis.


* opent wethouder Hans Simons (Haven en Economische Zaken) zondag 19 september om 13.00 uur het Ambachtelijk Delfshavensch Bierfestijn in Historisch Delfshaven in Stadsbrouwerij de Pelgrim aan de Aelbrechtskolk 12. Op het bierfestijn zijn vele verschillende ambachtelijke bieren te proeven.


* ontvangt wethouder Sandra Korthuis (onder meer Volksgezondheid) donderdag 23 september om 17.30 uur in de Burgerzaal van het stadhuis de internationale deelnemers aan het symposium New Directions in Melanoma Primary Prevention. Het symposium is georganiseerd door de afdeling Post Academisch Onderwijs Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Erasmusuniversiteit


* ondertekent wethouder Sjaak van der Tak (onder meer Arbeidsmarkt) vrijdag 24 september om 16.35 uur in kamer 105 van het stadhuis het convenant Economie en Werk dat tussen de deelgemeenten en de gemeente gesloten wordt. In het convenant staat dat deelgemeenten jaarlijks aangeven wat de resultaten van het werkgelegenheidsbeleid zijn.


* is wethouder Sjaak van der Tak op vrijdag 24 september om 17.30 uur gastheer bij de ontvangst in de Burgerzaal van het stadhuis van de deelnemers aan het internationale congres 'Business and Society', dat wordt georganiseerd door het Centrum voor Bedrijfsgeschiedenis van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie