Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Microsoft verdiept supportaanbod met Support Centers

Datum nieuwsfeit: 16-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Microsoft verdiept haar supportaanbod met Microsoft Certified Support Centers

Schiphol-Rijk/Brussel, 15 september 1999 - Microsoft heeft de naam 'Microsoft Authorized Support Center' (ASC) gewijzigd in 'Microsoft Certified Support Center' (MCSC). De naamswijziging sluit aan op de inspanningen van Microsoft om te komen tot een veelomvattende en leveranciersonafhankelijke support voor de zakelijke markt. Microsoft en haar supportpartners combineren binnen de MCSC's hun technische expertise en ervaring om tegemoet te komen aan de specifieke wensen op het gebied van IT-infrastructuur en -producten. Alle supportdiensten zijn nu samengebracht onder de MCSC-noemer, waardoor klanten tijd kunnen besparen doordat zij vereenvoudigde support op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie