Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Krantenkoppen van Kranten.com nu ook bij Nieuwsbank

Datum nieuwsfeit: 16-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Krantenkoppen van Kranten.com nu ook bij Nieuwsbank

Nieuwsbank en Eureka werken samen aan
verbreding persberichtenservice

UTRECHT, 16 sept 1999 - Nieuwsbank BV en 'eureka
Internetservices' werken gezamenlijk aan een bredere opzet van de Nieuwsbank persberichtenservice. Naast persberichten (het nieuws van de bron) vindt men nu in Nieuwsbank ook een dagelijkse lijst van nieuwskoppen uit landelijke en regionale dagbladen.

'Eureka Internetservices', bekend van www.kranten.com en www.nieuwscenter.nl, verzamelt dagelijks de nieuwskoppen van de websites van de dagbladen en stuurt de lijst als 'persbericht' naar (persbericht@nieuwsbank.nl) voor
automatische opname in Nieuwsbank.

Nieuwsbank voorziet hierdoor niet alleen in het nieuws van de bron - gemiddeld meer dan 150 berichten per dag - maar ook in een steeds rijker overzicht van journalistiek nieuws dat elders gepubliceerd wordt. Naast de krantenkoppen vindt men in Nieuwsbank immers al aankondigingen van
rtv-actualiteitenprogramma's en persberichten met
inhoudsoverzichten van tijdschriften.

In de Nieuwsbank zoekmachine op www.nieuwsbank.nl/zoeken vindt men de krantenkoppen terug door te zoeken op het trefwoord 'dagbladenoverzicht' eventueel in combinatie met een datum. Een zoekactie naar 'dagbladenoverzicht 199909*' levert bijvoorbeeld alle krantenkoppen van september.

'Eureka Internetservices' is een succesvolle websitebouwer en biedt gratis nieuwsoverzichten aan op www.kranten.com en www.nieuwscenter.nl.

Nieuwsbank is de grootste Nederlandstalige databank van persberichten. De website telt meer dan 2500 bezoekers per dag die gratis gebruik van de zoekmachine en meer dan 150 betalende abonnees, voornamelijk tijdschriftredacties en freelance journalisten.

Voor meer informatie:

Nieuwsbank BV,
Jan Halkes
tel 030-2881286
(info@nieuwsbank.nl)
www.nieuwsbank.nl

eureka Internetservices,
Martin Klerx
tel 010-4122888
(info@eid.nl)
www.eid.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie