Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vrijwilligersavond gemente Baarn

Datum nieuwsfeit: 17-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Baarn

Vrijwilligersavond op vrijdag 17 september

Op vrijdag 17 september organiseert de gemeente Baarn in de Trits aan de Goeman Borgesiuslaan een vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers in Baarn. Dat kunnen mensen zijn die bij verenigingen actief zijn, maar ook mensen die de helpende hand uitsteken in de buurt, zieken verzorgen, boodschappen doen voor anderen, etcetera.

Het gemeentebestuur van Baarn wil graag alle vrijwilligers in het zonnetje zetten en hen bedanken voor het vele werk dat zij voor de Baamse samenleving verrichten. Wij nodigen vrijwilligers uit van 19.30 tot circa 21.30 uur in de Trits, waar we graag een hapje en een drankje aanbieden.

Aanmelding
Alle verenigingen en instellingen hebben deze week van ons een brief gekregen om hun vrijwilligers aan te melden. Mocht uw vereniging begin volgende week nog geen brief hebben gehad, neemt u dan even contact met ons op (tel. 54 81 61 1), dan kijken we waar de brief naar toe is gestuurd, of wij sturen u er alsnog een.

Mensen die niet aangesloten zijn bij een vereniging of instelling vragen wij om zich via de bon aan te melden.

Vragen?
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. 54 81 611.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie