Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbriefing FAO-Conferentie Maastricht

Datum nieuwsfeit: 17-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
expostbus51


MINISTERIE LNV

www.minlnv.nl

MIN LNV: Uitnodiging Persbriefing FAO-Conferentie Maastricht

Persbericht nr. 50

15-09-1999

UITNODIGING PERSBRIEFING FAO-CONFERENTIE MAASTRICHT

De Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO) van de Verenigde Naties en het Nederlandse ministerie van LNV organiseren van 12 tot en met 17 september de conferentie 'Cultivating Our Futures' over het multifunctionele karakter van landbouw en landgebruik. Bijna 250 deskundigen uit de hele wereld zijn daarvoor bijeen in het MECC in Maastricht. Voorzitter van de conferentie is J.G.M. Alders, Commissaris van de Koningin in de provincie Groningen. Doel van de bijeenkomst is het inventariseren van ervaringen met duurzame landbouw en geïntegreerd landbeheer op alle niveaus. Ook worden hierover aanbevelingen en beleidsopties geformuleerd, die als input dienen voor een discussie op politiek niveau tijdens de achtste bijeenkomst van de VN-Commissie voor Duurzame Ontwikkeling in 2000.

Direct na afloop van de conferentie geeft de heer Alders een persbriefing over de resultaten. Deze bijeenkomst vindt plaats in het MECC in Maastricht op vrijdag 17 september om 13.00 uur. U wordt verzocht uw deelname vooraf te melden aan Ton van der Molen, tel. 070-3784513.

15 sep 99 09:52

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie