Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Themamiddag Gezondheidszorg Midden- en Oost-Europa

Datum nieuwsfeit: 17-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Themamiddag Gezondheidszorg Midden- en Oost-Europa

'Gezondheidszorg in Midden- en Oost-Europa' staat centraal in de themamiddag, die op vrijdag 17 september wordt gehouden in Party- en Congrescentrum Engels, Stationsplein 45 in Rotterdam. Tijdens de themamiddag komen vraag en aanbod voor een meer effectieve en efficiënte hulpverlening aan de orde. Dagvoorzitter Bert Hebing van het Nederlands Instituut voor Zorg en Welzijn, International Centre, houdt een korte inleiding over de algemene situatie van de gezondheidszorg en cultuurverschillen met betrekking tot het werken in Midden- en Oost-Europa.

Na de lunch zijn er vijf workshops over de onderwerpen:

· Richtlijnen voor het doneren van geneesmiddelen en medische apparatuur
· Geestelijke gezondheidszorg (psychiatrie en verslavingszorg) · Gehandicaptenzorg
· Kennisoverdracht aangaande de algemene situatie van de gezondheidszorg in Midden- en Oost-Europa
· Aanvragen van subsidies.

De themamiddag is georganiseerd door het Steunpunt Midden- en Oost-Europa Rotterdam, het centrum voor internationale samenwerking COS Zuid-Holland-Zuid en de Stichting Wemos (coördinator van de Werkgroep Geneesmiddelendonaties, een samenwerkingsverband van elf medische hulpverleningsorganisaties). De middag is bestemd voor professionals en vrijwilligers die actief zijn op het gebied van gezondheidszorg in Midden- en Oost-Europa.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie