Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overeenkomst Bedrijventerrein Nieuw-Weerdinge Emmen

Datum nieuwsfeit: 17-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Emmen

Exploitatie-overeenkomst Bedrijventerrein Nieuw-Weerdinge ondertekend

Vandaag is door de gemeente Emmen en Kroeze-Hazelaar VOF een overeenkomst ondertekend voor het privaat ontwikkelen van een bedrijventerrein in Nieuw-Weerdinge. Het gaat hierbij om het voormalig terrein Spanjaard/Ten Cate Holding naast WCW Caravans Nieuw-Weerdinge.

Het samenwerkingsverband Kroeze-Hazelaar VOF (Heerenveen-Coevorden) heeft op korte termijn overeenstemming met de gemeente kunnen bereiken over de aanleg en inrichting van het terrein aan de Eerste Kruisdiep. Op het gebied, dat is bedoeld voor bedrijven uit de regio, kunnen bedrijven met een bedrijfswoning worden gerealiseerd. Volgens Stephan Fuchs van Direct Vastgoed is er veel belangstelling voor de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie