Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kermis op Van Bergenplein Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 18-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Kermis op het Van Bergenplein

Van zaterdag 18 september tot en met dinsdag 21 september staan er dertien kermisattracties opgesteld op het Van Bergenplein en de kop van de Geerkade. Zwaaien en zwieren op de Leur. En natuurlijk zijn er ook de diverse kermisversnaperingen te koop. Voor de eerste keer vindt er een kermisloterij plaats in Etten-Leur-Noord. Bij de attracties worden deze loten gratis verstrekt. De trekking vindt plaats op dinsdag 21 september om ongeveer 20.30 uur door wethouder A. Vermeulen van Kermiszaken. De loten dienen op dinsdag te worden ingeleverd in een speciaal verzegelde bus op het kermisterrein nabij de Autoscooter. Om voor de prijs in aanmerking te komen, moet men wel aanwezig zijn bij de trekking. De attracties zijn open op de volgende dagen en tijden:

* Zaterdag van 14.00 - 24.00 uur

* Zondag van 13.00 - 24.00 uur

* Maandag en dinsdag van 15.00 - 24.00 uur

Het volgende vermaak heeft een plaats op het terrein: Lunapark, Nougat-Suikerkraam, Holly Crane, Autoscooter, Draaimolen, Minicars, Lijntrek, American Wipp, Paling-Vis-Zuurwagen, Popcorn-Suikerspin, Schietsalon, Gebakkraam, Apollo Jackpot.

De weekmarkt in Etten-Leur-Noord vindt gewoon plaats op vrijdag 17 september. De kramen worden op een andere plek nabij het kermisterrein opgesteld.

De verkeersmaatregelen die genomen zijn om alles in goede banen te leiden, zijn afgedrukt in de gemeenterubriek van het weekblad De Etten-Leurse Bode van zondag 5 september jongstleden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie