Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

Datum nieuwsfeit: 18-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

06-09-1999 tot 18-09-1999
Persberichten
15-09-1999

Sassenheim

Insluiping in woning en verdachte autodiefstal aangehouden Dinsdagavond 14 september, omstreeks 22.40 uur, betrapte een bewoonster van een flatwoning aan de Hoofdstraat twee onbekende mannen in haar woning. De mannen waren de flat op de begane grond via een openstaande slaapkamerdeur binnengegaan en sloegen op de vlucht toen de vrouw hen zag. De zoon van de vrouw die ook in de woning was, heeft buiten nog gezocht naar de mannen, maar hen niet aangetroffen. Ook de politie heeft de omgeving nog afgezocht. Daarbij kwam de politie wel een auto tegen die in de omgeving van de Narcissenstraat rondjes reed en uiteindelijk op de Tulpstraat parkeerde. Deze auto bleek te zijn gestolen en de politie heeft de 52-jarige bestuurder zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van autodiefstal en overgebracht naar het bureau. De man wordt vandaag gehoord.

Katwijk

Aanhouding verdachte winkeldiefstal
De politie heeft dinsdag 14 september een 24-jarige Katwijker aangehouden op verdenking van het plegen van een winkeldiefstal op 28 augustus. De man zou toen een trainingsbroek uit een winkel aan de Badstraat hebben ontvreemd. De man heeft de diefstal bekend en gezegd dat hij binnenkort de broek zal betalen. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Persberichten
15-09-1999

Katwijk

Inbraak in woning
In de nacht van donderdag 16 op vrijdag 17 september kreeg de politie een melding dat er ingebroken werd in een woning aan de Rijnstraat. Een buurtbewoner had mensen in de woning gezien, terwijl hij wist dat de bewoner er niet was. Toen de politie ter plaatse kwam, rende een van de inbrekers net de woning uit. Een ander was er al vandoor gegaan op een fiets in de richting van de Molentuinweg. De politie heeft de omgeving nog afgezocht naar beide verdachten maar hen niet meer aangetroffen. De technische recherche onderzoekt of de twee mogelijk sporen hebben achtergelaten.

Laatst bijgewerkt op 18-09-1999 - © 1999 H.T. Zielstra.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie