Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Etten-Leur opstapplaats Brabantse Fietsdag

Datum nieuwsfeit: 19-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Brabant op de fiets

Etten-Leur is weer opstapplaats

Op zondag 19 september aanstaande is het weer zover. Dan vindt voor de vierde keer de Brabantse Fietsdag plaats. Ook in Etten-Leur kan er weer worden opgestapt. De Toerwielerclub "De Turfrijders" heeft samen met de gemeente Etten-Leur op die dag twee gezins-fietstochten uitgezet. Men kan kiezen uit tochten van 25 en 40 kilometer in en rond mooi Etten-Leur. Tijdens beide tochten kan er uitgerust worden bij: kinderboerderij D'n Dries, kampeerboerderij De Menmoerhoeve en camping Liesbos.

Er kan worden gestart tussen 10.00 - 14.00 uur bij café Hof van Holland aan het Van Bergenplein 41 in Etten-Leur-Noord. Meedoen kost Hfl. 2,50 per persoon en maximaal Hfl. 5,-- voor het hele gezin. De fietsdag staat in het teken van op- en afstappen. Want waar kun je beter afstappen dan in het Brabantse land? Een terrasje aandoen en even nagenieten van het natuurschoon hoort tenslotte ook bij een lekker dagje uit. Sportiviteit wordt zo gecombineerd met gezelligheid en ontspanning. Kortom, een dag om niet te missen!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie