Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Milieudienst Den Helder geeft wandelgidsen weg

Datum nieuwsfeit: 19-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

persberichten

Milieudienst geeft honderd wandelgidsen "donkere duinen" weg.

Datum: 13 september 1999

Op de autoloze zondag van 19 september aanstaande deelt de Milieudienst gratis wandelgidsen uit. Wie hart heeft voor het milieu verplaatst zich deze dag per fiets, bus, skeelers of met de benenwagen. En dat levert natuurlijk wat op: minder uitlaatgassen, minder lawaai en misschien wel een mooie fiets- of wandeltocht.

In (en rond) de Donkere Duinen bijvoorbeeld kun je heel leuk wandelen. Helemaal als je de nieuwe wandelgids over dit gebied in handen hebt. Deze is onlangs door de Milieudienst uitgegeven. En om de inwoners van Den Helder een hart onder de riem te steken op deze autoloze zondag, worden er honderd van deze wandelgidsen gratis uitgedeeld bij de hoofdingang van de Donkere Duinen. Wie zo'n gids wil bemachtigen moet wel aan één voorwaarde voldoen: de auto is deze dag thuisgelaten.

De kraam van de Milieudienst is zondag 19 september te vinden bij de hoofdingang vaan de Jan Verfailleweg (ingang dierenverblijven). Tussen 10.00 en 14.00 uur kunnen hier wandelgidsen worden afgehaald. (1 exemplaar per groep/gezin). Na het honderdste gratis uitgedeelde exemplaar geldt de normale prijs van ¦ 2,50. Dat is ook de prijs voor degenen die de auto niet hebben laten staan.

_________________________________________________________________

Laatste verandering: september 13, 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie