Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Auto Vrije Zondag in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 19-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

_________
| De Duurzaamsite / Nieuws 1999 |

De Auto Vrije Zondag in Den Haag

Stand van zaken voor Den Haag per heden 19 augustus 1999.

Er is beschikbaar de brochure voor Den Haag: "De Auto Vrije Zondag in Den Haag" Verkrijgbaar bij DSO/E&V op kamer A07.27. Actuele info over activiteiten van buurtcomités en wijkbesturen vindt u op de website: home.planet.nl/~autovrij.dh Vastgelegd zijn twee fietsroutes Kijkduin-Leidschendam en Scheveningen-Rijswijk met een kruispunt op Buitenhof bij mooi weer en Spui/Atrium bij slecht weer. Langs de routes zijn activiteiten gepland, georganiseerd door en voor de Haagse bevolking: Hieronder volgt een kort en zeer voorlopig overzicht.


1. Fietsersbond enfb heeft rijdende stand en wenst deelname van meerdere clubs voor infostands op Buitenhof of Spui.
2. De kerken langs de route zijn langer open en hebben speciale attracties opgezet, als tentoonstelling, muziekuitvoering, rondleiding enz.

3. Langs de Haagse Beekwordt een fietstocht onder begeleiding van IVN, vereniging voor natuur- en milieueducatie georganiseerd met tekst en uitleg over flora en fauna.

4. Elandsstraat, Columbusstraat en Galileïstraat zullen wegens buurtfeesten skeeleractiviteiten waarschijnlijk afgesloten zijn voor verkeer.

Samenwerking met andere (grote) organisaties bevindt zich in het overlegstadium.

Er staat wat te gebeuren in Den Haag op zondag 19 september.

Voor meer info: zie de website of bel het Haags Milieu Centrum, Ton Orleans: 070-3050286 of de gemeente afdeling DSOE&V Frans Balfoort: 070-3534878

Frans Balfoort
Fietscoördinator
DSO/E&V
Bezoekadres Spui 70 kamer A07.27

_____
menu | dDH

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie