Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoger Onderwijs Voor Ouderen in Enschede en Deventer

Datum nieuwsfeit: 20-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

HE

3 september 1999
99.051

Hoger Onderwijs Voor Ouderen
Vanaf 20 september aanstaande start een nieuwe serie cursussen van het Hoger Onderwijs voor Ouderen (HOVO) in Enschede en Deventer. Cursusonderwerpen zijn: naar het hart van het bestaan, vrouwen in de middeleeuwen, leergang geschiedenis van wetenschap en techniek (aanschuifcolleges aan de Universiteit Twente), hedendaagse Franse literatuur en film, na-oorlogse Nederlandse poëzie, hoogtepunten uit het millennium, moderne muziek, modern theater en filosofie in de middeleeuwen.

De cyclus filosofie gaat opnieuw van start met het onderdeel Oosterse filosofie en zal in het voorjaar van 20002 eindigen met filosofie van de 20e eeuw.
Nieuw in het cursusaanbod is een cursus Franse literatuur en film en in samenwerking met de Twentsche Schouwburg/Muziekcentrum Enschede een cursus modern theater inclusief vijf voorstellingen.

De cursussen vinden 's ochtends of 's middags plaats.

Voor inlichtingen en opgave:
Mw. N. Bhagerath, secretaresse HOVO tel. 053- 4871546 Drs. J. Feitsma, coördinator HOVO Enschede tel. 053 4871513.

laatste wijziging gemaakt op: 03-09-99

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie