Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentateie aanbevelingen commissie Cultuur en Belastingen

Datum nieuwsfeit: 20-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Financien

Titel: AANBEVELINGEN COMMISSIE CULTUUR EN BELASTINGENEN VERMEEND (FINANCIEN) EN VAN DER PLOEG (CULTUUR)

Persberichtnr.

99/213

Den Haag

17 september 1999

Cox Habbema overhandigt aanbevelingen commissie Cultuur en Belastingen aan de staatssecretarissen Vermeend (Financien) en Van der Ploeg (Cultuur)

Op maandag 20 september zal de voorzitter van de commissie Cultuur en Belastingen, mevrouw Cox Habbenma, het rapport Een hoofdlijnennotitie overhandigen aan de staatssecretarissen Vermeend (Financiën) en Van der Ploeg (Cultuur). Dit zal plaatsvinden om 14.00 uur in de lunchkamer (1e etage) van het Ministerie van Financiën

De commissie Cultuur en Belastingen is ingesteld om te adviseren over verschillende aspecten van belastingheffing in relatie van cultuur en ontwikkelingen op dit gebied. De commissie heeft onderzoek gedaan naar sterke en zwakke kanten van de fiscale positie van kunstenaars, culturele instellingen en cultureel bezit. Dit najaar hoopt de commissie haar eindrapport publiceren.

De pers kan bij de overhandiging van dit rapport aanwezig zijn.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie