Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 20-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten

Van maandagmorgen 20 september 1999
11:34 maandag 20 september 1999

Bert Visser
0592 - 361290
0651 - 611629

*
PEEST

Een 60 jarige fietsster uit Tolbert is zondagmiddag met hoofd en armletsel overgebracht naar het Martini ziekenhuis in Groningen. De vrouw kwam op het fietspad van de Hoofdweg in Peest in botsing met een tegemoetkomende fiets, bestuurd door een 53 jarige inwoonster van Norg. Beide vrouwen kwamen ten val. De vrouw uit Norg kwam ervan af met lichte verwondingen aan hoofd en benen.

*
ALTEVEER

Bij een verkeersongeval op de krusing Alteveer / Trekgatenweg in Alteveer is zondagmiddag een 43 jarige fietser uit Hoogeveen aangereden door een personenauto, bestuurd door een 34 jarige vrouw uit Slagharen.
Ze kwam vanaf Hoogeveen en sloeg linksaf de Trekgatenweg op. Daarbij kwam ze in botsing met de man die op zijn racefiets over de Trekgatenweg reed en rechtsaf sloeg in de richting Hoogeveen. De fietser is met vermoedelijk een hersenschudding en wat schaafwonden overgebracht naar het Sophia ziekenhuis in Zwolle.

*
EMMEN

De poltie van Emmen heeft zondagnacht het rijbewijs ingevorderd van een 28 jarige man uit Schoonebeek. De man was er na een aanrijding op de Dordsestraat vandoor gegaan. Na enig zoekwerk trof de politie de man aan bij een vriendin.
Volgens zijn verklaring had hij moeten uitwijken voor een konijntje. De ademanalyse gaf een alcoholpromillage aan van 1,38.

*
TWEEDE EXLOERMOND

De politie heeft zondagavond de auto en het rijbewijs inbeslaggenomen van een 30 jarige inwoner van Buinen.
De man reed met hoge snelheid over de Drentse Mondenweg bij Tweede Exloermond waarbij hij bij een inhaalmanoeuvre een tegemoetkomende politie-auto in de berm dwong. Na een achtervolging kon de man tussen Valthermond en Musselkanaal worden achterhaald. Vanwege zijn recalcitrante gedrag is de man in de boeien geslagen en overgebracht naar het bureau in Emmen. Bij de ademtest scoorde hij een alcoholpromillage van 1.46; bijna drie keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol.

*
ASSEN

Bij een inbraak in een school aan de Sluisstraat in Assen zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee computers, twee cdi spelers, twee KTVs en een geldkistje gestolen. De inbraak werd zondagmiddag ontdekt door een onderwijzeres. Buiten heeft de poltie op het dak van een fietsenstalling een bivakmuts en een breekijzer gevonden. Later hebben spelende kinderen in de bosjes rond de school een televisie en een paar pasjes op naam van de school gevonden. De daders zijn binnengekomen na vernieling van twee ruiten.

*
RUINERWOLD

De 36 jarige Hillegonda Bruins Slob uit Ruinerwold is weer terecht. De vrouw die sinds 16 augustus werd vermist heeft zich tot ongeveer een week geleden in de gemeente Beilen het veld opgehouden en zich in leven gehouden met wat de natuur haar bood. Ze is in redelijke toestand aangetroffen door haar zuster. De vrouw is inmiddels met medische begeleiding teruggekeerd naar haar woning.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie