Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opheffing diverse waterschappen in Drenthe

Datum nieuwsfeit: 20-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe

Opheffing van diverse waterschappen, instelling van de waterschappen Reest en Wieden en Velt en Vecht met ingang van 1 januari 2000

Assen, 20 september 1999



Gedeputeerde staten van Drenthe maken bekend, dat bij ministeriële beschikking van 14 juli 1999, kenmerk CDJZ/AW/1044-99, is goedgekeurd het gemeenschappelijk besluit van de staten van de provincies Overijssel en Drenthe van 16 december 1998, respectievelijk nummers 44-I en F-4, tot opheffing van de waterschappen Meppelerdiep, Wold en Wieden, 't Suydevelt, De Vechtlanden en het Zuiveringsschap Drenthe, intrekking van de voor deze waterschappen vastgestelde reglementen, instelling van de waterschappen Reest en Wieden en Velt en Vecht met ingang van 1 januari 2000 en vaststelling van de reglementen en het overgangsrecht voor beide waterschappen.

Het hiervoor genoemde statenbesluit van Drenthe is afgekondigd in het Provinciaal blad van Drenthe, nummer 33, van dit jaar en tegen betaling van de kosten verkrijgbaar bij de Stafgroep Communicatie, Westerbrink 1, 9405 BJ Assen, telefoonnummer (0592) 365777.



reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie