Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Apeldoorn en NUTS: ziekenfondspakket mensen met uitkering

Datum nieuwsfeit: 20-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Apeldoorn

De gemeente Apeldoorn en NUTS Verzekeringen bieden ook dit jaar een aanvullend ziekenfondspakket aan voor mensen met een uitkering Alle mensen met een uitkering krachtens de Bijstand en nog geen aanvullende ziektekostenverzekering via de Gemeente Apeldoorn en Nuts Verzekeringen hadden, krijgen binnenkort een brief waarin hun als nog de mogelijkheid wordt geboden om een dergelijke aanvullende ziektekostenverzekering af te sluiten. Belangstellenden worden gevraagd vóór 16 oktober a.s. te reageren.

Mensen die een uitkering ontvangen zijn verplicht verzekerd in een ziekenfonds. Het ziekenfonds vergoedt lang niet alle ziektekosten, daarom is het belangrijk dat men zich aanvullend verzekert.

De NUTS AV Extra Uniek, kent veel vergoedingen en een aantrekkelijke premie. Het eerste jaar betaalt de gemeente f 5,00 per maand mee aan deze verzekering. De NUTS AV Extra Uniek biedt een gunstige vergoeding voor brillen en contactlenzen. Voor vele andere belangrijke voorzieningen biedt de NUTS AV Extra Uniek ook een vergoeding van 100%.

Inmiddels nemen ruim 1700 mensen deel aan deze uitgebreide verzekering.

Belangrijk
De NUTS AV Extra Uniek vergoedt veel kosten die tot nu toe uit de bijzondere bijstand worden betaald. Voor deze kosten zal in de toe-komst geen bijzondere bijstand meer worden verleend. Kortom, wil men goed verzekerd zijn en veelal optimale vergoedingen ontvangen, dan wordt aangeraden te kiezen voor de NUTS AV Extra Uniek.

De voordelen nog eens op een rij:
- een aantrekkelijke premie;
- uitgebreide vergoedingen;
- geen medische selectie;
- in veel gevallen een 100% vergoeding;
- niet meer lang wachten op vergoedingen; men krijgt rechtstreeks de vergoedingen van NUTS en hoeft in veel gevallen geen bijzondere bijstand meer aan te vragen;
- geen omkijken naar de premie, deze wordt rechtstreeks op de uitkering ingehouden;
- het eerste jaar een bijdrage van de gemeente Apeldoorn van maande-lijks f 5,00 per premiebetaler.

Informatie
Voor vragen kunnen zij op gebruikelijke wijze bellen met de dienst Werk en Inkomen of op donderdagmorgen tussen 10.00 uur en 13.00 uur het Nuts-loket in het Stadhuis bezoeken.

Meer informatie over dit persbericht is verkrijgbaar bij de heer R. Scholten, woordvoerder van de gemeente Apeldoorn, dienst Strategie en Communicatie. Telefoon (055) 580 1363 of mobiel 06 51 52 64 57.


© 1999, Gemeente Apeldoorn

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie