Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ouderenorganisaties: Versnipperd ouderenbeleid

Datum nieuwsfeit: 21-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Utrecht, 21 september
Versnipperd ouderenbeleid

Het kabinet schept onvoldoende mogelijkheden voor de coördinatie van het ouderenbeleid Dit constateiren de ouderenorganisaties ANBO, Unie KBO, PCOB, NVOG, NISBO en CSPO - samenwerkend in het Coördinatieorgaan Samenwerkende Ouderenorganisaties (CSO) in hun reactie op de begrotingen voor volgend jaar. Zij vinden dat grensoverschrijdende afspraken tussen ministeries nodig zijn voor een adequate afstemming van het overheidsbeleid op de positie van de huidige en toekomstige ouderen.

In de begroting van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid valt het ontbreken van deze afstemming het meeste op. Het ministerie wil de arbeidsdeelname bevorderen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie