Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 21-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 21 September

VIDEO WEG

Op het Nonnenveld in Uden is bij een inbraak een videorecorder en een stereoinstallatie weggenomen. De dader kwam binnen door een openstaand raam. De inbraak werd maandagmiddag ontdekt.

RUIT VERNIELD

Afgelopen nacht is een ruit vernield van een winkel aan de Meester van Coothstraat in Uden. De ruit werd ingegooid met een putdeksel. Schade niet bekend.

FIETSEN WEG

In de nacht van maandag op dinsdag hebben onbekenden een ruit vernield van een winkel aan de Monseigneur Bosstraat in Uden. Uit de etalage werd een ATB-fiets gestolen, merk Nishiki., waarde ruim f.1.000,--. Een getuige heeft de man zien wegfietsen in de richting van de Bitswijk. Sign. fors gezette man, gekleed in een licht gekleurd joggingpak, licht kalend. Dinsdagmorgen ontdekte een bewoonster van de Van der Duyn van Maasdamstraat in Veghel dat uit de schuur twee fietsen waren gestolen. De schuur werd opengebroken. Waarde van de fietsen tesamen f.3.000,--.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie