Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Business Solutions 99 in Amsterdam RAI

Datum nieuwsfeit: 22-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

22 tot en met 24 september in Amsterdam RAI:

BUSINESS SOLUTIONS 99 BIEDT OVERZICHT GEÏNTEGREERDE ICT OPLOSSINGEN VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

In Amsterdam RAI vindt van 22 tot en met 24 september Business Solutions 99 plaats, de nieuwe vakbeurs met ICT oplossingen voor het bedrijfsleven. Deze beurs biedt managers van kleine en middelgrote ondernemingen een compleet overzicht van de actuele ontwikkelingen op het gebied van automatisering. Centraal hierbij staan efficiënte toepassingen die ingezet kunnen worden voor de integratie van informatietechnologie in bedrijfsprocessen, bijvoorbeeld op het gebied van kantoorautomatisering, logistieke software en ondersteunende dienstverlening.

Naar verwachting zullen in september ruim 150 bedrijven aanwezig zijn op Business Solutions. Rob den Hertog, projectmanager van Amsterdam RAI is verguld over de kwaliteit van de deelnemers: '"Onder de exposanten bevinden zich op dit moment al vele grote leveranciers van ICT producten en diensten, zoals Afas Automatisering, Canon, CMG, Danka, Exact Software, Excellent Grote Beer Software, IBM/Lotus, Improve ERP Software, KN Minolta, Navision Software, Oracle, Unit 4 Software, Vanenburg Business Systems en Xerox. Door de groei van het aantal deelnemers is inmiddels al een extra hal in gebruik genomen. Met dit, zowel kwalitatief als kwantitatief brede aanbod van deelnemers, wordt goed ingespeeld op de groeiende vraag vanuit bedrijfsleven naar oplossingen die bedrijfsprocessen ondersteunen. Ik verwacht dan ook dat Business Solutions nu en in de toekomst een belangrijk oriëntatiemoment biedt voor het bedrijfsleven."

De beurs is met name gericht op het middel- en hoger management van bedrijven met meer dan 50 medewerkers en het algemeen management van MKB ondernemingen. Rob den Hertog: "Deze managers willen op de hoogte blijven van de huidige snelle ontwikkelingen op het gebied van kantoor-automatisering. Informatietechnologie wordt vaak gebruikt als middel, waarmee een bedrijf zich bijvoorbeeld door efficiency en snelheid kan onderscheiden van zijn concurrenten. Veel ICT ondernemingen spelen hierop in door het aanbieden van gebruiksvriendelijke geïntegreerde pakketten die de klant veel werk uit handen nemen. De ondernemer hoeft zich dan niet langer bezig te houden met automatisering, maar kan zich volledig concentreren op zijn zakelijke activiteiten. Op Business Solutions 99 vindt de ondernemer een compleet overzicht van oplossingen, innovaties en trends op het gebied van geïntegreerde bedrijfssystemen."

Software-oplossingen
Het expositieprogramma van Business Solutions 99 is onder te verdelen in de volgende onderwerpen: Software-oplossingen, Computer Systemen, Digital Printing, Telecommunicatie en IT Services. De softwaremarkt is sterk vertegenwoordigd onder de exposanten. Zowel voor het midden- en klein bedrijf als voor grotere ondernemingen worden software oplossingen op maat gepresenteerd, zoals bijvoorbeeld administratieve software, boekhoud-pakketten, voorraadbeheer, ERP en SCM software, klantensystemen en projectmanagementapplicaties. Veel leveranciers richten zich specifiek op MKB bedrijven, met turnkey oplossingen en kant-en-klaar pakketten die eenvoudig te implementeren zijn.

Computersystemen
Op het gebied van computersystemen worden de laatste hardware trends getoond. Gebruiksvriendelijk, onschadelijk voor het milieu, stralingsarm, hoge snelheid, opslagcapaciteit, aantrekkelijk design en connectie met andere apparatuur zijn belangrijke uitgangspunten bij de nieuwste generatie computers. Belangrijk is ook dat hardware en randapparatuur netwerk-georiënteerd zijn. Op Business Solutions 99 ziet de bezoeker naast PC's onder meer LCD schermen, plasmadisplays, ergonomische toetsenborden, geïntegreerde fax, copiers en printers, digitale camera's, notebooks en andere randapparatuur.

Digital Printing
Ook aanbieders op het gebied van digital printing solutions zijn goed vertegenwoordigd op de beursvloer. Wat in deze sterk groeiende branche steeds belangrijker wordt zijn ontwikkelingen rond document management en verwerking van electronische documenten. Op het gebied van printing vindt de bezoeker dan ook diverse voorbeelden van integratie van copiers in netwerken en van de nieuwste 'printing on demand' oplossingen. Er zijn bijvoorbeeld presentaties te zien van printtechnieken waarmee op maat geproduceerd kan worden, op elk moment en in elke de vorm die de afnemer maar wenst. Ook kleurgebruik, hoog volumeprinters, afwerkingstechnieken en installatiegemak zijn belangrijke trends die uitgebreid aan bod komen.

Telecommuniatie
Rond het thema telecommunicatie wordt het laatste nieuws gepresenteerd op het gebied van onder meer ISDN, DECT systemen, bedrijfscentrales en videoconferencing. Een actuele ontwikkeling die hierbij centraal staat is de integratie tussen computer en telefoon, bijvoorbeeld in bedrijfscentrales. Ook zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van spraakherkenning en
-besturing te zien, zoals een Nederlandstalige versie van een door spraak gestuurd programma om bijvoorbeeld brieven te dicteren, te e-mailen of spreadsheets te maken.

ICT services
Ten slotte wordt ook aandacht besteed aan ICT services, zoals opleidingen, outsourcing en beheer- en implementatietools. Het wordt namelijk in een bedrijf steeds belangrijker om het volledige automatiseringstraject goed te beheersen, van advisering en inkoop tot implementatie en support. Hierbij zijn de diensten van een helpdesk, adviesbureau of professionele consultant vaak onontbeerlijk. p Business Solutions 99 presenteren diverse leveranciers van uiteenlopende diensten binnen de ICT branche zich aan de bezoekers.

Speciale paviljoens
Op Business Solutions wordt een aantal speciale paviljoens ingericht rond onderwerpen die op dit moment actueel zijn in de branche. Zo is een paviljoen volledig gewijd aan Linux, waar een tiental toonaangevende leveranciers aan de hand van demonstraties een overzicht biedt van de zakelijke mogelijkheden en toepassingen van het Linux operating system. Voor met name kleinere software ondernemingen is er het Software paviljoen met het Business Case Theater, waar software oplossingen te zien zijn, die een bijdrage kunnen leveren aan efficiency verbetering van bedrijfs-processen. Verder is er een paviljoen dat geheel in het teken staat van de nieuwste logistieke IT-oplossingen, onder de naam 'logicom', waar de laatste ontwikkelingen op gebied van ERP systemen getoond worden.

Overige evenementen
Gelijktijdig met Business Solutions vinden in Amsterdam RAI diverse andere ICT evenementen plaats onder de noemer 'Business 2000', namelijk Internet in Business, Mobile & Wireless, de IT Carrièredagen en het Nationale Internet Congres. Internet in Business '99 richt zich met name op managers en directieleden uit het bedrijfsleven en (semi)overheidsinstanties die te maken hebben met Internet, Intranet of Electronic Commerce. Evenals in 1998 vindt in combinatie met Internet in Business het seminar WebPower Pro plaats, over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de aan het intra- en internet gerelateerde software. Met de IT Carrièredagen wordt ook dit jaar weer ingespeeld op de nog steeds actuele vraag naar personeel binnen de ICT branche.

Bovendien vindt gelijktijdig met Business Solutions de vijftiende editie van het Kabelcongres plaats, dat dit jaar de ondertitel 'The Breedband' Experience heeft gekregen. Bij dit congres komen diverse onderwerpen aan de orde die te maken hebben met digitale informatiestromen, zoals e-commerce, programmering, financiën, techniek en service provision.

Internetsite
Voor Business Solutions 99 is een speciale internetsite ontwikkeld met uitgebreide informatie over de beurs. Het adres is www.business-solutions.nl.
De site bevat zowel algemene beursinformatie als gegevens voor (potentiële) exposanten.

De informatie op de Business Solutions site wordt regelmatig vernieuwd. Zo wordt de site in juli aangevuld met nieuws gericht op de bezoekers, zoals een deelnemerslijst, een plattegrond en een actueel overzicht van de noviteiten die op de beurs getoond worden. Op de site is ook een digitale perskamer ingericht. Hierin wordt voor vertegenwoordigers van de pers informatie over de beurs opgenomen, zoals onder meer persberichten, beurslogos, en tijdens de beurs foto's van het evenement. Naast deze informatie wordt ook persinformatie van de exposanten opgenomen in de digitale perskamer.

Openingstijden en toegangsprijzen
Business Solutions 99 vindt plaats in de Hollandhal, Deltahal en Randstadhal van Amsterdam RAI. De beurs is op 22 september geopend van 10.00 tot 18.00 uur, op 23 september van 10.00 tot 21.00 uur en op 24 september van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt f 75,- inclusief beurscatalogus.

Amsterdam, juli 1999

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...