Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Navision Software Hoofdexposant op Business Solutions 99

Datum nieuwsfeit: 22-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Navision

Navision Software Hoofdexposant op Business Solutions 99 Business Solutions 99

Bezoek de Navision Stand op de Business Solutions 99. Vraag hier gratis kaarten aan!

Navision Software Nederland is hoofdexposant of de vakbeurs Business Solutions 99. Op deze vakbeurs tonen aanbieders van IT-produkten als ERP systemen, administratieve software, Computer systemen, Telecommunicatie en IT-dienstverlening hun producten.

De bezoeker wordt in staat gesteld op de hoogte te blijven van de snelle ontwikkelingen op het gebied van (kantoor-) automatisering en deze meteen in de praktijk te kunnen toepassen. Immers, de noodzaak tot integratie van informatietechnologie binnen bedrijfsprocessen wordt alleen maar groter.

Data en tijden

De expositie wordt gehouden in het Hollandcomplex van het RAI-tentoonstellingsgebouw aan het Europaplein te Amsterdam van woensdag 22 tot en met vrijdag 24 september 1999. Datum : Openingstijden :

Woensdag 22 september 1999 10:00 - 18:00 uur

Donderdag 23 september 1999 10:00 - 21:00 uur

Vrijdag 24 september 1999 10:00 - 17:00 uur

Navision Software nodigt u uit!

Als hoofdexposant nodigt Navision Software Nederland u uit voor een bezoek aan onze stant in de Deltahal op de Business Solutions 99. Vraag hier gratis uw toegangskaart aan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie