Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Filmfestivalbezoekers kiezen Citroën Publieksprijs

Datum nieuwsfeit: 22-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Festivalbezoekers kiezen Citroën Publieksprijs

Met de Citroën Publieksprijs introduceren het Nederlands Film Festival en Citroën Nederland voor het eerst een verkiezing door alle bezoekers van het festival. Het festivalpubliek geeft tijdens het Nederlands Film Festival zijn waardering aan de speelfilms van het competitieprogramma.

De regisseur van de meest gewaardeerde speelfilm ontvangt de Citroën Publieksprijs tijdens het Nederlands Film Gala op vrijdag 1 oktober. Hoofdsponsor Citroën Nederland stelt de prijs, een bronzen beeld van Karel Gomes en een geldbedrag van ƒ 15.000,- beschikbaar. Met de Citroën Publieksprijs, één van de grote filmonderscheidingen, bevestigt Citroën Nederland haar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie