Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Asfaltering Pomonastraat Amsterdam-Noord

Datum nieuwsfeit: 22-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

persberichten

Asfaltering Pomonastraat

Als onderdeel van de herinrichting van Terrasdorp (fase 3) wordt de Pomonastraat tussen de Pruimenstraat en de Werktuigstraat voorzien van een nieuwe asfaltaag. Voor een goede kwaliteit van de deklaag en het beperken van de verkeersoverlast wordt het werk in de avond en nacht uitgevoerd.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de nacht van 22 september op 23 september 1999 van 19.00 tot 06.00 uur. Tijdens deze werkzaamheden is de Pomonastraat afgesloten voor alle autoverkeer.

Wanneer er door weersomstandigheden deze nacht niet gewerkt kan worden, wordt er één nacht later gewerkt


Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Werktuigstraat, Stenendokweg, Cornelis Douwesweg, Molenaarsweg, Stellingweg, en de Appelweg (vice versa). Het openbaar vervoer zal tijdens de nachtelijke werkzaamheden ook een andere route rijden. Informatie hierover wordt bij de bushalte aangegeven.

Maandag 20 september wordt begonnen met de voorbereidende werkzaamheden op de Pomonastraat. Tijdens deze werkzaamheden wordt het doorgaande verkeer door middel van verkeerslichten geregeld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie