Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

3Com mondiaal marktleider remote access service-providers

Datum nieuwsfeit: 22-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
3Com mondiaal marktleider in remote access voor service-providers

Maarssen / Brussel, 19 september 1999 - Met een marktaandeel van bijna 40 procent blijft 3Com wereldwijd marktleider in remote-access-producten (access-concentrators) voor service-providers, zo blijkt uit een recent rapport van marktonderzoeksbureau Synergy Research Group.

In het rapport berekent de Synergy Research Group dat 3Com in het tweede kwartaal van 1999 39 procent van de wereldmarkt voor remote access voor haar rekening nam. Deze positie dankt 3Com aan haar Total Control toegangsplatform, dat de basis vormt voor universele multiservice-toegang. Total Control ondersteunt diverse verkeerstypes, zoals geswitchte data/RAS, fax-over-IP, Voice-over-IP, draadloze CDMA-connectiviteit en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie