Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 22-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 22 September

ERGERLIJKE VERKEERSAGRESSIE (Vught)

Dinsdagmiddag heeft een 63-jarige man uit Den Bosch aangifte gedaan van mishandeling en diefstal. De man reed dinsdagmiddag met zijn auto over de A2 in de richting Den Bosch. De man reed op de linkerrijstrook. Toen hij rechts ingehaald werd door een busje. Dit busje kwam vlak voor zijn auto naar de linkerrijstrook. Dit gebeurde zo, dat de Bosschenaar een noodstop moest maken om een aanrijding met het busje te voorkomen. Na korte tijd ging het busje weer terug naar rechts. Toen de Bosschenaar naast het busje reed, gebaarde hij dat ze wel erg onvoorzichtig reden. Hierop reageerde de twee mannen in het busje door achter tegen de auto van de Bosschenaar te rijden. De Bosschenaar stopte onmiddellijk op de vluchtstrook om de schade op te nemen. Ook het busje stopte op de vluchtstrook. Zowel de bestuurder als de passagier stapten uit de auto. De Bosschenaar werd uit zijn auto getrokken en door het tweetal geschopt en geslagen. Toen de twee terug naar hun busje gingen, probeerde het slachtoffer met zijn GSM de politie te bellen. Het tweetal zag dat en kwam terug naar het slachtoffer. Deze probeerde te ontkomen door snel uit te stappen. Buiten de auto werd hij opnieuw geslagen en geschopt. Ook werd zijn GSM telefoon afgenomen en werden er enkele deuken in zijn auto geschopt. Het lukte het slachtoffer om met zijn auto weg te rijden, waarna hij afsloeg in de richting Vught. Bij het verkeerslicht moet hij wachten. Daar werd door de bestuurder het busje dwars voor zijn auto gezet. Toen het tweetal zag, dat het slachtoffer het kenteken van hun auto noteerde, stapten ze opnieuw uit. Het tweetal nam van de Bosschenaar zijn papier af. Hierna verdween het tweetal. Ze reden in een wit busje met het opschrift "Brand preventie". Eventuele getuigen van deze voorvallen, die op de A2 tussen Boxtel en Vught tussen 16.35 en 16.55 uur hebben plaatsgevonden, worden verzocht contact op te nemen met de politie van het team Vught 073 - 684 2222.

AUTO GESTOLEN (Boxtel)

Tussen maandagavond en dinsdagmiddag is vanaf de Monseigneur Bekkersstraat in Boxtel een witte Opel Kadett gestolen. De auto is dinsdag in Rosmalen aangetroffen.

TE VEEL GEDRONKEN (Nijnsel)

Dinsdagmiddag is een 37-jarige man uit Veghel bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod. De officier van justitie heeft de man een boete van fl. 1000,- opgelegd. De controle vond plaats op de Sonseweg in Nijnsel. BRAND OP ZOLDER (Boxtel)

Dinsdagavond is brand uitgebroken op een zolder van een woning aan de Sweelincklaan in Boxtel. De brand is vermoedelijk door kortsluiting ontstaan. Door de brandweer Boxtel is de brand geblust. Niemand raakte gewond. Op de zolder is aanzienlijke schade ontstaan.

INBRAAK WONING (Berlicum)

Dinsdag is ingebroken in een woning aan de Berlingenweg in Berlicum. Van de woning werd een ruit ingeslagen, waardoor men binnen kon komen. De hele woning werd doorzocht. Nog onbekend is wat er is gestolen.

AUTO UITGEBRAND (Boxtel)

Woensdagmiddag is op de Stenen Kamer in Boxtel een auto uitgebrand. Door onbekende oorzaak ontstond tijdens het rijden brand in de auto. De brandweer Boxtel heeft de auto geblust. De bestuurder kon ongedeerd uitstappen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie