Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 22-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 22 September

BRAND

Woensdagmiddag rond 13.00 uur brak brand uit in een woning aan de Provincialeweg in Vortum Mullum. De brand ontstond op de bovenverdieping, waarschijnlijk door kortsluiting. De bewoners zagen kans de brand zelf te blussen. De bovenverdieping liep behoorlijke rookschade op.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Een 13 jarige fietser uit Venraij is dinsdagmiddag licht gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Venraijseweg in Overloon. De jongen wilde vanaf de Raaijweg de Venraijseweg oversteken. Hij verleende hierbij geen voorrang aan een 43 jarige automobilist uit Overloon. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan verwondingen aan zijn benen en armen waarna hij naar huis kon.

DIESTAL AUTO

Dinsdagavond is tussen 19.45 en 21.30 uur in Cuijk een auto gestolen. De auto een rode Volkswagen Golf, kenteken DS-DZ-55, stond geparkeerd aan de St. Annastraat in Cuijk. Vanaf het Maasveld in Cuijk verdween dinsdagavond een rode Volkswagen Passat, kenteken JG-RB-15.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Sint Hubertseweg in Haps bekeurde de politie Land van Cuijk woensdagmorgen de snelheid van 268 passerende voertuigen. 32 bestuurders reden te hard waarvan de hoogt gemeten snelheid 130 km/u. bedroeg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie