Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Ericsson T28s revolutionair qua design en technologie

Datum nieuwsfeit: 22-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Keywords: Template, Fixed 800

Press Releases

Heet van de naald

Wie zijn we ?

Financiële gegevens

Contact

Wegbeschrijving

Persberichten Ericsson in België Persberichten

De nieuwe Ericsson T28s, een revolutionaire mobiele telefoon zowel qua design als technologie.

22 September 1999

Met de T28s, bevestigt Ericsson wederom het vermogen om vooruitstrevende en innovatieve mobiele telefoons te ontwikkelen. De Ericsson T28s is een unieke combinatie van futuristisch design en uitgebreide mogelijkheden die tezamen een nieuwe revolutionaire periode op de mobiele telefonie markt inluiden. De T28s, de eerste van een nieuwe generatie van Ericsson GSM's, kan zich beroemen op een nieuwe technologie van Lithium Polymeer batterijen, biedt stemherkenning, is gebaseerd op een intuïtieve gebruikersinterface en biedt een compleet nieuwe reeks van intelligente design accessoires aan. Al deze mogelijkheden worden geboden door één van de kleinste mobiele dual band telefoons op dit moment verkrijgbaar. Met de introductie van de T28s op de markt zal Ericsson een ware revolutie ontketenen.

De T28s markeert een belangrijk keerpunt op design gebied. De state-of-the art vorm, gekenmerkt door een nieuw gebogen design, is een perfecte aanvulling op de geavanceerde mogelijkheden en geeft deze mobiele telefoon een moderne look. Dit ranke en elegante model weegt slechts 83 gram en is tot op heden de kleinste GSM (97x50x15mm) ooit door Ericsson ontwikkeld. De T28s is verkrijgbaar in vier aantrekkelijke kleuren: Leisteenblauw, Marmerbeige, Stadsgrijs en Heidekruidpaars. Onderdeel van dit moderne design en geheel in evenwicht met de verfijnde vorm is een perfect leesbaar compleet grafisch LCD beeldscherm (33x101 pixels) met drie tekstregels. Het overzichtelijke toetsenbord is zeer gemakkelijk te bedienen; een extra zijtoets aan het toestel geeft snel en eenvoudig toegang tot talrijke apparaatfuncties.

Geavanceerde software werd ontwikkeld om de gebruiker een snelle en eenvoudige besturing te garanderen. Het besturingssysteem is erg handig dankzij het gebruik van pictogrammen, intuïtieve hulpteksten en snelkoppelingen (Short Cuts) naar bepaalde functies. Eén van de voorbeelden van de nieuwe karakteristieken zijn de 'Gebruikersprofielen' (Profiles), die u in staat stellen de GSM aan veranderde omstandigheden aan te passen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tijdens een vergadering sommige inkomende gesprekken te weigeren en een beperkt aantal te accepteren. Het is bij de T28s zelfs mogelijk om voor de inkomende gesprekken verschillende belsignalen met gevarieerd volume te programmeren, inclusief het geïntegreerde trilalarm.

Dankzij het nieuwe 3 Volt platform, verbruiken de onderdelen van de telefoon minder stroom en verzekert daardoor langere gespreks- en standby tijd. Dit betekent een aanzienlijke verbetering van de autonomie zeker gezien de kleine afmetingen van deze GSM. De batterijen maken gebruik van Lithium Polymeer, een technologie die Ericsson als eerste op de markt heeft gebracht. Met de hoge capaciteitsbatterij BHC-10 (1400 mAh) gaat de gesprekstijd ongeveer tot 10 uur en de standby tijd tot 150 uur. Daarbij bieden de T28s batterijen twee nieuwe mogelijkheden: digitale weergave hoeveel gespreks- en standby tijd er nog over is en controle van de echtheid van de Ericsson batterij. Indien er geen originele Ericsson batterij gebruikt wordt, is er geen indicatie van gespreks- en standby tijd en neemt het opladen veel meer tijd in beslag.

Ericsson heeft ook een geheel nieuwe reeks accessoires ontwikkeld, die de T28s perfect aanvullen. Deze kunnen het best omschreven worden als "intelligente accessoires" daar zij meer bieden dan de gebruikelijke functies. Een voorbeeld: Door de GSM in de carkit te plaatsen activeer je automatisch de 'Gebruikersprofiel' functie bestemd voor de auto ("auto module"); dit wil zeggen dat het licht van de display oplicht en het geluid automatisch harder gaat zodat u het belsignaal kunt horen in het drukke verkeer. Uniek is ook dat de telefoon tijdens het opladen in de desktop lader inkomende gesprekken doorschakelt naar een ander telefoonnummer dat u zelf kunt programmeren, bijvoorbeeld naar uw vaste lijn. Deze innovatieve accessoires zijn van dezelfde vooruitstrevende aard als de T28s en maken hem daarmee één van de meest complete GSM's.

De T28s beschikt over verschillende nieuwe functies die efficiënte communicatie voor de gebruiker nog makkelijker maken. Een van de talrijke nieuwe karakteristieken is de stemherkenning (voice dialling, voice answering), die u in de gelegenheid stelt om iemand op te bellen door slechts de naam uit te spreken. Met de draagbare handenvrij, verbonden met uw GSM, is het mogelijk om inkomende gesprekken te accepteren of te weigeren door alleen je stem te gebruiken. Verder beschikt de T28s over een actieve flip, waarmee men een gesprek begint en beëindigt. Deze is zeer makkelijk te bedienen met een knopje aan de rechter zijkant van de GSM.

Door een intelligent netwerk zoeksysteem schakelt de T28s vlot en automatisch over tussen de GSM 900 en 1800 MHz frequenties. Verder ondersteunt de T28s de GSM fase 2 diensten -en waar toepasbaar GSM fase 2+ diensten, zoals Extended GSM (e-GSM). Dit is een nieuwe GSM frequentie zoals gespecificeerd door de Europese Commissie voor Radio Communicatie (ERC), die in werking treedt zodra er een supplementaire frequentie nodig wordt. De T28s ondersteunt ook "Enhanced Full Rate Speech Coding" (EFR) dat een voortreffelijke geluidskwaliteit biedt, gelijkwaardig aan die van een vaste lijn.

Andere karakteristieken van de T28s: * Het telefoongeheugen kan meer dan 350 nummers opslaan (256 op de SIM kaart en 99 in de telefoon) * Informatieve lijsten over: + Niveau van reeds ingenomen posities in telefoongeheugen, + het geselecteerde Profiel en resterende gespreks- en standby tijd * Automatische wereldklok (Nitz) * Twee spelletjes (Tétris en Solitaire) * Snelle en makkelijke toegang tot de 30 laatst gevormde, ontvangen en gemiste gesprekken * 28 talen

Diensten ondersteund door het netwerk: * Weergave batterij verbruik * Vaste nummering en Identificatie/Beperking van binnenkomende oproepen (CLI-P, CLI-R) * Telefoonconferentie * Alternate Line Service (ALS - twee telefoonnummers met dezelfde SIM-kaart) * Beheer van twee gelijktijdige oproepen en een gesprek doorgeven * Sim Application Toolkit (SAT)

De T28s is sinds midden september 1999 beschikbaar. De eindgebruikersprijs van de T28s bedraagt +/- 27.999 BEF (inclusief BTW).

Voor meer informatie over de T28s, de andere mobiele telefoons, de "Mobile Data" producten en de accessoires van Ericsson, gelieve te kijken op onze Website: www.ericsson.be. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de Ericsson helpdesk op 070/222 332 (België) of 0800/3443 (Luxemburg).

Ericsson is de leidinggevende provider in de nieuwe telecomwereld. Het bedrijf biedt communicatie-oplossingen die hoogstaande telecom- en datacomtechnologieën combineren met een ongeziene mobiliteit voor de gebruiker. Met meer dan 100.000 werknemers in meer dan 140 landen, vereenvoudigt Ericsson wereldwijd de communicatie voor zijn klanten - operators en service providers, bedrijven en consumenten.

Bezoek de Ericsson Press Room op het adres www.ericsson.se/pressroom

In België bestrijkt Ericsson, met een huidig personeelsbestand van een 380-tal medewerkers, alle gebieden van tele- en datacommunicatie. De Belgische vestiging realiseerde in 1998 een zakencijfer van 4.5 miljard BEF.

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U ZICH WENDEN TOT:

Anne-Françoise Piette, Market Communications Manager Consumer Products, Ericsson Belgium Téléphone: +32 2 745 13 95 E-mail: Anne-(Francoise.Piette@ebr.ericsson.se)

Véronique Lenne, Communications Manager, Ericsson Belgium Téléphone: +32 2 745 13 06 E-mail: Vé(ronique.Lenne@ebr.ericsson.se)

Laatste aanpassing op 2 December 1999 Laat van je horen

Legal Contacts Search Home Map Top

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...

W Amsterdam BANK-gebouw opent kluisdeuren
W Amsterdam BANK-gebouw opent kluisdeuren AMSTERDAM-(BUSINESS WIRE)- Vandaag vindt de officiele opening plaats van BANK, het tweede gebouw van W...

IFF Appoints Richard O'Leary Executive Vice President & Chief Officer
IFF Appoints Richard O'Leary Executive Vice President & Chief Financial Officer NEW YORK-(BUSINESS WIRE)- Regulatory News: International Flavors & Fragrances...

HamiltonRoche en Cashforce samen sterk in cash flow management
HamiltonRoche en Cashforce kondigen een samenwerking aan op het gebied van cash flow management voor middelgrote en grote bedrijven. Voor...