Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Business & Golfseminar op de Batouwe

Datum nieuwsfeit: 23-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Internoc

23 september

Business & Golfseminar

Voor functionarissen die wel eens grip willen hebben op de IT-uitgaven en de bijdrage van IT aan de bedrijfsdoelstellingen willen vergroten, organiseert Internoc een gratis business & golfseminar op 23 september a.s. op de Batouwe in de Betuwe.

U krijgt antwoorden op de vragen: hoe actief IT beheer uw concurrentiekracht kan vergroten, hoe het fouten kan voorkomen, medewerkers kan motiveren en hoe het positief kan bijdragen aan uw bedrijfsresultaat.

Gastspreker is o.a. dr. ing. H.T.M. van der Zee van het Nolan Norton Institute en auteur van het boek "Succesvol outsourcen van IT in Nederland."

Na de presentaties van 10 tot 12 uur wordt u uitgenodigd tot het nuttigen van een lunch gevolgd door een golf kampioenschap of golf-clinic, met uiteraard een prijsuitreiking.

Bel voor een uitnodiging: 020-3165656 of vul het formulier onder aan deze pagina in. Heeft u een specifieke vraag over IT beheer die u graag tijdens dit seminar beantwoord zou willen hebben, dan kunt u dit uiteraard vermelden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie