Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking Jubileumboek "Korzo op de Kaart" in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 23-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

23 september 1999

Wethouder Engering neemt Jubileumboek "Korzo op de Kaart" in ontvangst.

Op 23, 24 en 25 september viert theater Korzo haar 15-jarig jubileum en vindt de opening plaats van de nieuwe studio aan de Nobelstraat . Ter gelegenheid hiervan wordt er een jubileumevenement gehouden "Korzo op de Kaart". Het evenement begint op donderdag 23 september. Tijdens het openings- programma neemt Louise Engering, wethouder van Financiën en Cultuur het eerste exemplaar van het Jubileumboek "Korzo op de Kaart" in ontvangst. Een boek waarin 15 jaar Korzo is vastgelegd. De opening van de nieuwe studio wordt verricht door de heer G.H. Lawson, plv. directeur kunsten van het ministerie van Onderwijs Cultuur en Welzijn.

Het Korzo theater in Den Haag is in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een theater met een veelzijdig en succesvol productiehuis op het gebied van dans en muziek. Het is een nationaal en internationaal referentiepunt geworden voor de nieuwe generatie kunstenaars uit de verschillende disciplines op het gebied van dans, theater, nieuwe muziekstromingen en niet-westerse muziek. Met haar activiteiten vervult het Korzo theater een belangrijke plaats in het culturele leven van Den Haag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie