Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 23-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten

van woensdag
16:31 donderdag 23 september 1999

Voorlichting Politie Drenthe
Linda Westerkamp
0592 361228

Assen diefstal rubberboot
In het Noord Willemskanaal ter hoogte van de Sternmesschen is een rubberboot ontvreemd. De boot lag vast aan een paal in het water en is omstreeks 13.00 uur vanmiddag verdwenen. Het betreft een boot van het merk Maxxon en is grijs/wit van kleur. De rubberboot heeft een waarde van ongeveer 1500,-.

Noord-Sleen bromfietscontroles
Aan de Emmerstraat in Noord-Sleen zijn vanochtend een aantal bromfietscontroles uitgevoerd. Van de 32 bromfietsen hadden er 6 teveel vermogen en 9 hadden teveel geluid.

Roden Aanrijding vrachtauto met personenauto
Omstreeks half twaalf vanochtend is aan de Westerbaan een vrachtauto tegen een personenauto gebotst. De 38-jarige bestuurder van de vrachtauto reed achteruit om een personenauto uit een parkeerplaats te laten rijden. Hij zag niet dat er op dat moment een andere auto achter hem stond. De achterkant van de vrachtauto raakte de linkerkant van de auto, waardoor het portier en de spiegel zwaar beschadigd raakten.

Balloo- inbraken auto
Naar aanleiding van het perbericht van vanmorgen is gebleken dat er niet in drie autos is ingebroken vannacht, maar in vijf autos en een autobus. Uit drie van de vijf autos is een autoradio weggenomen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie