Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Antilliaanse minister in Hoorn

Datum nieuwsfeit: 24-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoorn

Antilliaanse minister in Hoorn

De heer E.J.M. Mendes de Gouveia, Gevolmachtigde Minister van de Nederlandse Antillen, brengt op donderdag 24 september een werkbezoek aan Hoorn. Tijdens dit werkbezoek zal de minister worden geïnformeerd over de activiteiten die voor en door Antilliaanse inwoners van Hoorn worden ondernomen. Daarnaast biedt het bezoek de mogelijkheid om alle Antillianen die zich op een positieve wijze inzetten voor de verbetering van het welzijn van de Antilliaanse gemeenschap eens wat meer in de belangstelling te plaatsen. En natuurlijk zal er aandacht zijn voor Antilliaanse cultuur en bestaat er gelegenheid elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten.

Het bezoek start in het Arbeidsbureau Hoorn, waar de minister wordt geïnformeerd over het gemeentelijk minderhedenbeleid en het project "Bo Futuro", dat tot doel heeft Antilliaanse jongeren te ondersteunen bij het zoeken naar werk en scholing. Een vertegenwoordiger van de Stichting Netwerk zal iets vertellen over het project "Antillianen actief".
Om 16.00 uur ontvangt burgemeester mr. P.M.G.P. Janssens de minister in wijkcentrum Kersenboogerd. Mevrouw Darlene Westmaas zal daarna iets vertellen over de activiteiten van de zelforganisatie "Ban Topa". Na een kort cultureel programma start het informele gedeelte van het werkbezoek. Om 20.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten.

Inwoners van Hoorn die zich verbonden voelen met de Antilliaanse gemeenschap zijn van harte welkom om op 24 september om 16.00 uur de informele bijeenkomst in wijkcentrum Kersenboogerd bij te wonen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie