Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

10e editie Twente Dinner

Datum nieuwsfeit: 24-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Zwolle, 20 september 1999

VRIJDAG 10e EDITIE TWENTE DINNER

De provincie Overijssel en de Kamer van Koophandel Veluwe en Twente organiseren op vrijdag 24 september 1999 voor de tiende maal het Twente Dinner. Thema is dit keer Twente International. Hoofdgast minister K.G. de Vries van Sociale zaken en werkgelegenheid is namens het kabinet aanwezig. Plaats van handeling is Hotellerie "De Holtweijde" in Lattrop. Minister de Vries houdt vrijdag een inleiding over de veerkracht van Twente vanuit een sociaal-economische optiek. Het Twente Dinner wordt ingeleid door prof. dr. Anne van de Meijden. Gastheren zijn Overijssels Commissaris van de Koningin mr. J.A.M. Hendrikx en de voorzitter van de Koophandel A. Hulshof. Aansluitend aan de inleidingen interviewt de heer ir. F.W. Huibregtsen (partner McKinssy & Company Inc.) vijf aanwezigen over het thema informatie- en communicatietechnologie.
Het Twente Dinner, de jaarlijkse ontmoeting tussen het Twentse en nationale bedrijfsleven en de Haagse en Brusselse beslissers, heeft zich in het afgelopen decennium ontwikkeld tot een gewaardeerd ontmoetingsplatform. Naast de hoofdgast minister K.G. de Vries geven een groot aantal landelijke politici vrijdag acte de présence. De aanwezigheid van de ambassadeurs van Jordanië, Frankrijk, Duitsland en Zuid-Afrika geven het tiende Twente Dinner een extra internationaal tintje.

Nadere inlichtingen: Toon Schuiling, team Communicatie provincie Overijssel, telefoon 038 425 23 12.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie