Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EuroClix: Reclame ontvangen tegen betaling

Datum nieuwsfeit: 24-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuw! EuroClix.

Gratis informatie en aanbiedingen ontvangen en nog geld verdienen ook? Dat kan via EuroClix, een gloednieuwe Internetservice voor informatie en aanbiedingen op maat. EuroClix werkt heel eenvoudig: je meldt je gratis aan bij www.euroclix.nl en via de EuroClix-website en emails ontvang je dan informatie en aanbiedingen op maat, afkomstig van gerenommeerde bedrijven en organisaties als Dell, Ford, Philips, Algemeen Dagblad en Le Château. Je kunt bijvoorbeeld websites bezoeken, producten uitproberen of kopen. Je krijgt alleen informatie en aanbiedingen die aansluiten op je interesses. Voor het ontvangen en doornemen ervan verdien je bovendien Clix (punten), die ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie