Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 24-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vrijdag 24 September

INBRAAK AUTO BOXTEL

Bij een inbraak in een auto aan de Van de Voortweg te Boxtel in de nacht van 22 op 23 september 1999 is de autoradiocdspeler ontvreemd, alsmede zo'n 15 cd's en een zonnebril. Totale waarde ongeveer f 2000,-- De daders forceerden het portierslot.

DIEFSTAL DEODORANT VUGHT

Bij een winkel aan het Moleneindplein is op 23 september 1999 een krat met ongeveer 100 busjes deodorant weggenomen. Waarde f 400,- De krat stond voor de winkel opgesteld.

AANRIJDING LETSEL SINT OEDENRODE

Op 23 september 1999 omstreeks 20.45 uur is een 66 jarige vrouw uit Nijnsel overgebracht naar het ziekenhuis in Eindhoven. Ze was met haar fiets gevallen op de Nijnselseweg te Sint Oedenrode.

AUTOBRAND LIEMPDE

Op 23 september 1999 omstreeks 23.40 uur ontstond brand in een vrachtwagen, als gevolg van een warmgelopen rem. DE vrachtwagen reed op de Rijksweg A2 onder Liempde, toen plotseling het linkervoorwiel ging branden. Brandweer bluste de brand. Schade bleef beperkt tot voorwiel. De vrachtwagen met aanhanger was geladen met 35 ton nieuwe autobanden, die eerst overgeladen moesten worden, voor de vrachtauto weggesleept kon worden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie