Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Interim Personnel: Personeelstekort bestaat niet

Datum nieuwsfeit: 24-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

INTERIM PERSONNEL

Personeelstekort bestaat niet!!!

'Goed omgaan met de huidige, krappe arbeidsmarkt is eigenlijk heel gemakkelijk,' zegt Cees van Holland, Human Resource Manager bij Interim Personnel. 'De kracht van de oplossing zit hem in de eenvoud, zoals met zoveel dingen in het leven. Wij plaatsen al onze medewerkers aan de directietafel.'

Hij doelt op de weg die zijn organisatie al sinds ruim één jaar heeft ingeslagen. 'Maandelijks wordt al ons personeel in de gelegenheid gesteld om haar visie ten aanzien van beleid en commercie te bespreken met de directie,' vervolgt Van Holland. Hij is van de mening overtuigd dat dit programma alle officemanagers, intercedenten en management-trainees in staat stelt zichzelf maximaal te onplooien.

Lars van Houten, management-trainee op het Service Center, onderstreept deze visie: 'Ik las in de Intermediair een levensgrote advertentie. Er werden ambitieuze HBO-ers gevraagd. HBO-ers waarvoor een plaats aan de directietafel is gereserveerd. Eindelijk een organisatie waar je als pas afgestudeerde niet wordt uitgelachen of beter gezegd: serieus wordt genomen.'

Lars heeft inmiddels zes directie-sessies achter de rug en zegt: 'Ik voel me al een beetje directielid. Ik heb hierdoor steeds minder tennisballen nodig.' Van Holland legt dit verder uit. 'Het aantal tennisballen wat nodig is om goed te kunnen tennissen is omgekeerd evenredig met het niveau waarop men speelt. Met andere woorden: door middel van de directiegesprekken leren we het personeel in korte tijd professional te worden.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie