Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Finale 'Pepsi Max Snowboard Cup' in SnowWorld Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 25-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zoetermeer, donderdag 10
juni
 
Persbericht
 
Zoetermeer: Nederlandse snowboardtop
strijdt om titel tijdens 'Pepsi Max Snowboard Cup' in SnowWorld Zoetermeer
 
Zoetermeer: Onder auspiciën van Snowboard Holland vinden bij SnowWorld de komende maanden iedere laatste vrijdag van de maand de voorrondes van de Pepsi Max Snowboard Cup plaats.
 
De Pepsi Max Snowboard Cup is een sportief evenement voor zowel beginnende als ervaren snowboarders. Iedere vrijdagavond kunnen snowboard liefhebbers trainen voor de wedstrijdavonden op de laatste vrijdag van de maand. Elke trainings- en wedstrijd-avond wordt afgesloten met Apres-ski in de Tiroler Bierstube. De grote finale vindt plaats op 25 september 1999. Natuurlijk zijn er fantastische (geld)prijzen te winnen met ald extra de Pepsi Max Jump t.w.v. fl 7500,00.
 
Vrijdag 28 mei jongstleden vond de eerste wedstrijdavond plaats. De deelnemers streden binnen de diciplines slalom en freestyle om de hoogste eer. Onder het zeer sterke deelnemersveld waren bekende namen als Marcella Boerma, Patrick van de Graaff en Sander Oostlander. De zinderende spanning onder de deelnemers en het op de piste aanwezige publiek werd muzikaal aangemoedigd door de muziek van Shove it.
 
Voor informatie of deelname kunt u contact opnemen met de ski- en snowboardschool SnowWorld. Telefoonnummer: 079 3202232. Voor de beginnende snowboarder biedt SnowWorld elke eerste vrijdag van de maand gartis lessen door ervaren instructeurs, deze dienen echter wel eerst te worden geboekt.  
Naast de grootste skipiste van Europa (met echte sneeuw!) vindt u in SnowWorld zoetermeer onder andere diverse restaurants, shoppingmogelijkheden (o.a. Divi-Divi) en Special Sports, de meest geavenceerde Fitness & Health Club. Verder kunt u bij SnowWorld Zoetermeer terecht voor een perfecte vergader- of party accomodatie.
 
 
 
 
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met afdeling marketing SnowWorld
Telefoon: 079 3202212
 

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie