Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentedag Almere in teken van ict

Datum nieuwsfeit: 25-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Almere

Persbericht 213.2

5 aug 1999

GEMEENTEDAG IN TEKEN VAN ICT

De gemeentedag wordt dit jaar gehouden op 25 september en staat in het teken van informatie- en communicatietechnologie (ICT). Afdelingen van de gemeente, organisaties en instellingen die in Almere actief zijn en ook bedrijven die een ICT-relatie met de inwoners van deze stad hebben, worden uitgenodigd om zich tussen 10.00 en 16.00 uur in het Stadhuis te presenteren.

Tussen de gemeente en de inwoners van de stad zijn vele vormen van communicatie. Bijvoorbeeld wanneer inwoners een nieuw reisdocumenten of rijbewijs willen hebben. En als een inwoner een dakkapel wil bouwen dan moet bouw- en woningtoezicht de tekeningen goedkeuren. In de toekomst is het niet ondenkbaar dat die inwoner die tekening scant en via e-mail naar het Stadhuis stuurt. De behandelend ambtenaar geeft dan wellicht nog een paar tips om wijzigingen aan te brengen en als de procedure is doorlopen, worden de benodigde stukken digitaal toegestuurd.

Organisaties die zich willen presenteren op de gemeentedag kunnen zich tot uiterlijk 27 augustus aanmelden bij de afdeling Communicatie, telefoon 5399217, of de uitwerking van hun presentatie opsturen of mailen naar de gemeente Almere, afdeling Communicatie, Postbus 200, 1300 AE Almere. Email (faklaver@almere.nl). Voorwaarde is wel dat er een relatie moet zijn met de bevolking van Almere en dat die relatie nu of in de toekomst via ICT gaat lopen.


bron: Afdeling communicatie, Gemeente Almere

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie