Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gratis vervoer naar binnenstad van Leiden

Datum nieuwsfeit: 25-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

20 september 1999

Titia de Vries

071-5165708

Gratis vervoer naar binnenstad van Leiden

Bezoekers van Leiden kunnen zaterdag 25 september gratis reizen. De gehele dag vervoert lijn 26 dan haar passagiers gratis vanaf Transferium 't Schouw A44 (gelegen langs de A44, afrit 8 ter hoogte van de kruising met de N206) naar de binnenstad van Leiden en terug. Met deze introductiedag wil de gemeente automobilisten bekendmaken met het gemak van lijn 26 en de voordelen als: geen parkeerproblemen en altijd comfortabel en betaalbaar vervoer.

Behalve dat reizigers op zaterdag 25 september met lijn 26 gratis vervoerd worden, zijn op het Transferium verschillende activiteiten voor kinderen. Zo staat er van 11.00 tot 16.00 uur een springkussen en kunnen kinderen in een verkeerstuin hun 'rijbewijs' halen.

Speciaal voor het winkelend publiek heeft de gemeente een bewaarplaats voor boodschappen ingericht in de fietsenstalling op de Aalmarkt. Voor f 0,50 kunnen daar de boodschappen achtergelaten worden.

Lijn 26
De gemeente heeft in samenwerking met Connexxion de prijs van een retourtje Leiden verlaagd. Zowel op donderdagavond als op zaterdag betalen passagiers voor een retourtje Leiden f 2,--. Er vertrekt donderdagsavonds en zaterdag de hele dag iedere tien minuten een bus vanaf het Transferium naar Leiden en terug.

Snel, comfortabel en voordelig
Op het Transferium 't Schouw kunnen automobilisten hun auto gratis parkeren en verder gaan met de bus. Dagelijks wordt het Transferium gebruikt door automobilisten die reizen in de richting van Den Haag. Via een Nagenoeg vrije busbaan volbrengt de bus snel, comfortabel en voordelig het laatste deel van de reis. Voor Automobilisten betekent dat geen problemen bij het vinden van een parkeerplek in Den Haag en minder last van Files.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie