Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening speeltuin Voorstraat Leiden

Datum nieuwsfeit: 25-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

22 september 1999

Anne-Marie Walrave

071-5167765

Opening speeltuin Voorstraat

De opknapbeurt van het speelpleintje aan de Voorstraat is klaar. Nieuwe speeltoestellen, gekleurde hekken rondom het plein en een fietsensluis geven het plein een nieuwe aanblik. Op zaterdag 25 september om 11.00 uur wordt het plein door wethouder Laurier én bewoners feestelijk geopend.

Festiviteiten
Ook de kinderen uit de buurt hebben een bijdrage geleverd aan de inrichting van de speelplek. Door mee te doen aan een tekenwedstrijd hebben ze hun lievelingsdier op papier vastgelegd. De winnende tekeningen zijn door een kunstenares op de op het plein aanwezige witte paaltjes geschilderd en worden tijdens de opening door de kinderen ingekleurd. Verder is er een spelletjescircuit voor kinderen en worden er pannenkoeken gebakken. De festiviteiten duren tot 13.00 uur.

Kijk op de wijk
Het opknappen van het plein valt onder het project 'Kijk op de wijk'. Doel van dit project is een schone en veilige wijk waar het goed wonen en werken is. 'Kijk op de wijk' is een samenwerkingsverband tussen politie, Leidse Welzijnsorganisatie, de woningbouwverenigingen en de dienst Milieu en Beheer van de gemeente Leiden.

Nadere informatie bij:

* Ruud Arnoldi, buurtwerk Leiden-Noord LWO, tel.: 5224695
* afdeling Communicatie dienst Milieu en Beheer, tel.: 5167765

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie