Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Haagse Stadsspeld voor M.M. Meijer en W.J. Pronk

Datum nieuwsfeit: 27-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

27 september 1999

Stadsspeld voor mevrouw M.M. Meijer en mevrouw W.J. Pronk

Het college van burgemeester en wethouders van Den Haag heeft de Stadsspeld toegekend aan mevrouw M.M. Meijer-Jansen (73 jaar) en mevrouw W.J. Pronk-Sammelius (81 jaar). Beide dames hebben zich ruim 25 jaar actief ingezet voor het buurtwerk in de wijk Transvaal. Zij maakten deel uit van de centrumraad van het buurthuis Co-4, zij zetten zich in voor het wijkblad Transvaal, waren secretaris respectievelijk penningmeester van de bewonersorganisatie Transvaal Zuid en hadden zitting in de beheersadviesraad van de Sporthal Transvaal. Mevrouw Meijer is nog steeds actief bij de organisatie van bingobijeenkomsten, het ouderenberaad en de bewonersorganisatie. Voorts kookt zij nog steeds voor ouderen uit de wijk.

Wethouder Jetta Klijnsma van Welzijn, Volksgezondheid en Emancipatie reikt de Stadsspelden uit op maandag 27 september a.s. om 14.00 uur. Dit geschiedt op haar werkkamer in het Stadhuis van Den Haag aan het Spui 70.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie