Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dick Schoof hoofddirecteur IND

Datum nieuwsfeit: 27-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Justitie

27.09.99

Dick Schoof hoofddirecteur IND

Per 1 oktober aanstaande wordt Dick Schoof (42) hoofddirecteur van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND).

Vanaf medio 1996 was hij plaatsvervangend Secretaris-Generaal bij het ministerie van Justitie. Daarvoor was hij plaatsvervangend hoofddirecteur van de Centrale Financien Instellingen (CFI), een agentschap van het ministerie Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OC&W).

Dick Schoof studeerde Planologie aan de Katholieke Universiteit in Nijmegen. Na zijn studie was hij enkele jaren werkzaam bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) alvorens hij een overstap maakte naar het ministerie van OC&W.

Dick Schoof volgt Lucas Elting op die per 1 oktober aanstaande Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Verenigde Vlaardingse en Schiedamse ziekenhuizen wordt.

Voor vragen of commentaar met betrekking tot de inhoud van deze pagina's kunt u terecht bij de Directie Voorlichting van Justitie, telefoon: (070) - 3706850,
email: voorlichting@best-dep.minjust.nl,
fax: (070) - 3707594

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie