Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jubilerend Cosun mag predikaat 'Koninklijk' voeren

Datum nieuwsfeit: 27-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Cosun

Jubilerend Cosun mag voortaan predikaat 'Koninklijk' voeren Op vrijdag 24 september jl. heeft de Noord-Brabantse Commissaris der Koningin bestuur en hoofddirectie van Cosun het Koninklijk Besluit overhandigd, waarmee de coöperatie zich voortaan officieel mag presenteren als ‘Koninklijk’.

Bestuursvoorzitter H.E. Clevering en directievoorzitter C.J. Menkhorst namen de bijbehorende oorkonde in ontvangst uit handen van de Commissaris der Koningin in Noord-Brabant mr F.J.M. Houben. Deze was speciaal voor dit doel naar Noordwijk getogen, de locatie van het slotfeest in het kader van het honderdjarig bestaan van de coöperatie. Deze blijk van waardering voor hetgeen in de afgelopen eeuw tot ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie