Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bouw- en Houtbond FNV zet 'Bouwschool' in de steigers

Datum nieuwsfeit: 28-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BOUW EN HOUTBOND FNV

Bouw- en Houtbond FNV zet 'Bouwschool'in steigers

PERSBERICHT

voor de onderwijs- en sociaal-economische redactie

VOORAANKONDIGING EMBARGO tot persconferentie

Bouw- en Houtbond FNV zet 'Bouwschool' in de steigers

Op dinsdag 28 september om 15.00 uur zet de Bouw- en Houtbond FNV in zijn jaarlijkse ontmoeting met de pers de 'bouwschool' in de steigers. De bond nodigt daarvoor zowel de sociaal-economische als de onderwijsredacties uit.

De Bouw- en Houtbond FNV wil op 28 september zijn pleidooi toelichten voor een nieuwe vorm van opleiden in bouw en hout. De bond wil een school die aantrekkelijk is voor twee groepen jongeren. Jongeren die graag met hun handen werken, én jongeren die liever nog een tijdje doorleren. De 'bouwschool' moet de mogelijkheid openen dat elke leerling op z'n eigen tijdstip de praktijk instapt. Tegelijkertijd bouwt elke leerling het benodigde vakmanschap op. Met deze vorm van opleiding denkt de Bouw- en Houtbond FNV een aantal knelpunten in de bestaande opleidingen te kunnen oplossen.

Op de persconferentie zal de Bouw- en Houtbond FNV tevens zijn voorstellen voor het arbeidsvoorwaardenbeleid-2000 toelichten. Verder kan de pers kennis nemen van de kanttekeningen die de bond plaatst bij het kabinetsbeleid.

Hier is het:
De persconferentie vindt op dinsdag 28 september om 15.00 uur plaats in het hoofdkantoor van de Bouw- en Houtbond FNV, Houttuinlaan 3 in Woerden. Gemakkelijk bereikbaar: volg met de auto na de afslag Woerden de borden P+R; of stap aan de achterkant NS-station Woerden uit, rechtsaf, langs fietspad/voetpad omhoog, met pad naar beneden lopen, oversteken en dan staat u voor het pand.
Voor aanvang van de persconferentie is een brochure beschikbaar met de voorstellen voor een 'bouwschool'. Na afloop heeft u alle gelegenheid met de aanwezigen van gedachten te wisselen, onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer weten? Bel voorlichter Anne Pols op kantoor: (0348) 575 589 of mobiel: 06-53734494.
EMBARGO TOT HET TIJDSTIP VAN DE PERSCONFERENTIE

Woerden, 20 september 1999

20 sep 99 14:10

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie