Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijkbeheerteam West Maassluis vergadert

Datum nieuwsfeit: 28-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO210
Datum: 21 september 1999

Wijkbeheerteam West vergadert

Op dinsdag 28 september komt het wijkbeheerteam voor Maassluis-West bijeen voor een openbare vergadering. Deze vergadering begint om 9.30 uur en wordt gehouden in zaal de Logger in het stadhuis aan de Koningshoek. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Ten behoeve van de organisatie van het wijkbeheer, is Maassluis opgedeeld in twee wijken: Maassluis-West en Maassluis-Oost. De grens loopt grofweg ter hoogte van de Mozartlaan. Beide wijken hebben hun eigen wijkbeheerteam. In het wijkbeheerteam heeft uiteraard de wijkcoördinator zitting, maar ook de gemeentelijke begeleider van de assistenten wijkbeheer, de uitvoerende medewerkers van de verschillende gemeentelijke afdelingen en vertegenwoordigers van de politie, de Stichting Samenlevingsopbouw Maassluis, de Woning Stichting Maassluis en de bewoners.
Voor meer informatie kan men terecht bij het bureau wijkbeheer in het stadhuis, telefoon 5931843/ 5931835.

Laatste wijziging: 21 September 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie