Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VNU neemt 50% belang in medische Internet-uitgeverij

Datum nieuwsfeit: 28-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
VNU

Haarlem, 28 september 1999

VNU NEEMT 50% BELANG IN MEDISCHE INTERNET-UITGEVERIJ MEDICAL MEDIA

VNU Tijdschriften heeft een belang genomen van 50% in Medical Media, een medische internet-uitgeverij gevestigd in Den Haag. Medical Media is actief met de internetsite www.ziekenhuis.nl. Medical Media genereert met deze site meer dan 650.000 page views per maand en groeit met ruim 10% per maand.

Met het belang in deze onderneming verkrijgt VNU toegang tot een snel groeiend segment op internet. De activiteiten van Medical Media sluiten ook goed aan op vele titels van VNU Tijdschriften waarin gezondheid een element van toenemend belang is.

www.ziekenhuis.nl is de internetsite waarmee de Nederlandse ziekenhuizen zich presenteren aan het algemene publiek met nieuws en informatie over ziekten en medicijnen. Daarnaast biedt de site een discussie- en informatieplatform voor beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg en patiënten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie