Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht

Datum nieuwsfeit: 28-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 09/28/99

Bromsnor weer succesvol/
Utrecht, 28 september 1999.

Controle.

Op 2 plaatsen in de stad Utrecht werden op maandag 27 september door de politie brom- en snorfietsen gecontroleerd. 's-Middags van 14.00 uur tot 17.30 uur vond deze controle onder de naam Bromsnor plaats op de Eykmanlaan in Utrecht-Oost en 's avonds werd van 18.00 uur tot 21.30 uur in het centrum gecontroleerd.

Van de 47 gecontroleerde brom- en snorfietsen waren er slechts 8 helemaal in orde. Er werden er 21 meegenomen voor technisch onderzoek. Er werden maar liefst 73 processen-verbaal uitgereikt. De meeste wegens het overtreden van de maximumsnelheid of het produceren van teveel lawaai.

Een 16-jarige bestuurder uit Utrecht probeerde om aan de controle te ontkomen. Hij ging echter met zijn bromfiets onderuit. Het vermogen van zijn bromfiets was veel groter dan toegestaan. De politie kon het exacte vermogen van de bromfiets niet eens vaststellen, omdat dit boven de limiet van de rollentestbank uitkwam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie