Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Business Review bouwt aan verdere groei

Datum nieuwsfeit: 28-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Business Review bouwt samen met financiële partij aan verdere groei

ALKMAAR, 28 september 1999 - Business Review uit Alkmaar, leverancier van ICT-oplossingen voor verbetering van bedrijfsprocessen, heeft een participatie-overeenkomst gesloten met HBI, onderdeel van Greenfield Capital Partners in Utrecht, om te komen tot een versterkte groei. Het succes van Business Review is gebaseerd op verbetering van bedrijfsprocessen door toepassing van op Workflow Management en Business Process Re-engineering gerichte software tools en bijbehorende services. Steeds staat het verbeteren en hergebruiken van reeds bestaande systemen en componenten centraal door het aanbieden van kwalitatief hoogstaande consulting services ondersteund door ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie