Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toiletvoorziening centrummarkt Binnenrotte Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 28-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Toiletvoorziening centrummarkt Binnenrotte

(28-9) Op de markt aan de Binnenrotte wordt tijdelijk een gestapelde portocabin geplaatst waar beneden een toiletvoorziening wordt gerealiseerd en boven ruimte biedt aan het marktkantoor, dat nu nog is gehuisvest aan de Pannekoekstraat. Het College van B. en W. heeft op voorstel van de dienst Marktwezen besloten de bouwvergunning voor de aanleg van deze voorziening aan te vragen.
De toiletvoorziening beschikt over een gescheiden dames- heren- en invalidentoilet, een aparte gelegenheid om de handen te wassen, een watertappunt, en een omkleedruimte. De toiletten worden beheerd en zijn in ieder geval gedurende markttijden en evenementen openbaar toegankelijk. Nog niet bekend is waar de portocabin op de Binnenrotte wordt geplaatst. Gedacht wordt aan de locatie ter hoogte van de fietsenstalling of de locatie tegenover het PTT-kantoor ter hoogte van de huidige vuilinzamelingslocatie. De toilet-voorziening in de portocabin is tijdelijk. In het planvormingtraject Laurenskwartier wordt een vaste openbare toiletvoorziening ontwikkeld. Dit kan echter niet voor het jaar 2005 worden gerealiseerd. Over de aanleg van de tijdelijke voorziening op de Binnenrotte wordt o.a. overleg gevoerd met architectenbureau West 8.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie